Even voorstellen

Contactgegevens

Voet-Balans Wijk en Aalburg
Bezoekadres:
Azaleastraat 26
Wijk en Aalburg
T 0640-412314

Voet-Balans Meeuwen
Bezoek- en postadres:
Korenmolen 32
4268GW Meeuwen
T 0416-351778
M 0640-412314
E info@voet-balans.nl


Openingstijden

Ma: thermogafie . 13:00-17.00 pedicure prakt. Wijk /Meeuwen
Di: 08:00-12:00 . 13:00-21.00 pedicure praktijk Wijk en Aalburg
Wo: thermografie
Do: thermografie
Vr: gesloten
Za: gesloten

Aan huis in Meeuwen pedicure/ Voetreflexzone therapie op afspraak mogelijk.


 

 

 

 

Maja van der Kolk-Faasse

Ik ben vanaf 2004 ProVoet pedicure Plus (bijna gelijk aan medisch pedicure)
Sinds 2009 HBO Voetreflexzone therapeut (4 jarige opleiding) incl. HBO  Medische basiskennis , welke ik in 2016 heb herhaald op HBO bachelor niveau. In 2017 Psychosociale basiskennis op HBO bachelor niveau.  Wat inhoud dat ik bevoegd therapeut ben en u mij ook in de zorggids van de zorgverzekeraars kunt vinden, en de voetreflex behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullend pakket.
Sinds 2017 heb ik de opleiding medische thermograaf gevolgd, en ben ik zelfstandig gecertificeerd medische Thermograaf onder de vlag van De Groene Zuster  www.degroenezuster.nl , dit doe ik onder de naam De Groene Zuster MAJA
Mijn interesses zijn heel breed en  doe veelvuldig bij en na scholingen, ik zeg altijd “Als je met natuurgeneeskunde bent besmet, raak je nooit meer uitgeleerd” het is net een grote puzzel waarvan de stukjes altijd passen.
Dit doe ik met name voor eigen ontwikkeling, maar zeker ook voor u, alles integreer ik weer in mijn aanpak van uw klachten om ze beter te achterhalen en te begrijpen.
Ik neem de tijd om naar u te luisteren, ook tussen de regels door.
Wederzijds respect en vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel, ik loop een poosje met u  mee, rijk handvatten aan zodat u met eigen kracht weer steviger in uw schoenen komt te staan.
Met liefdevolle aanraking leer ik u weer te voelen en in het hier en nu zijn te zijn/komen , en werken we aan het zelf genezend vermogen richting verbetering van uw klacht(en).
Ik nodig u uit voor een kennismaking/ intake gesprek , ik wil u dan graag toelichten wat ik voor u kan betekenen en waar u aan kunt gaan werken.
“Ik hoop u te mogen ontmoeten, zodat we samen op pad kunnen gaan” ,   Maja van der Kolk-Faasse