Zwangerschaps reflexologie

Zwangerschaps-reflexologie is ondersteunend om zwanger te worden (ook in een ivf voorbehandelings traject) en om een zwangerschap te begeleiden.

Vaak is een lichaam vervuild geraakt waardoor ook de baarmoeder minder goed functioneert, ik kan met u een behandeltraject in gaan waarbij er op een holistische (= gehele lichaam) samen met u gekeken wordt waar er op een natuurlijke manier verbeteringen / veranderingen kunnen zijn. Denk daarbij aan reinigende voetreflexmasages, advies bewegen en voeding en hormonaal het lichaam in evenwicht te krijgen.

Zeker na  één of meerdere pogingen via ivf is een nieuwe (natuurlijke) kijk en beter inzicht wat je zelf vaak simpel kunt veranderen voldoende om met meer kracht de volgende ivf behandeling in te gaan.

Voor vrouwen die al zwanger zijn kan ik ondersteuning bieden tijdens deze mooie tijd, maar helaas horen daar vaak ook de nodige kwaaltjes bij, zoals misselijkheid, vocht vasthouden en pijnklachten rug en bekken.

Voor meer info verwijs ik naar de site www.zwangerschapsreflexologie.nl waar ik bij Carla huis in ’t veld de opleiding heb gevolgd.