Voetreflexzone therapie

Voetreflexzonetherapie is een natuurlijke vorm van genezen, en dient ter ondersteuning van de regulieregezondsheidszorg.

Contactgegevens

Voet-Balans Wijk en Aalburg
Bezoekadres:
Azaleastraat 26
Wijk en Aalburg
T 0640-412314

Voet-Balans Meeuwen
Bezoek- en postadres:
Korenmolen 32
4268GW Meeuwen
T 0416-351778
M 0640-412314
E info@voet-balans.nl


Openingstijden

Ma: thermogafie . 13:00-17.00 pedicure prakt. Wijk /Meeuwen
Di: 08:00-12:00 . 13:00-21.00 pedicure praktijk Wijk en Aalburg
Wo: thermografie
Do: thermografie
Vr: gesloten
Za: gesloten

Aan huis in Meeuwen pedicure/ Voetreflexzone therapie op afspraak mogelijk.


VOETEN: SPIEGELBEELD VAN HET LICHAAM

Voeten zijn het fundament van uw lichaam, het zijn  beweeglijke lichaamsdelen en in gezonde toestand heel flexibel. Op de voetzolen worden alle organen weespiegeld in zones, die reflexzone’s worden genoemd. Via deze reflexzones’s kunnen lichaamsfuncties therapeutisch worden gestimuleerd. Een voetreflexzone massage heeft een zeer ontspannend en weldadig effect en stimuleerd het bewustzijn.

ONTSPANNING IS SPANNING BEWUST WORDEN !

Voetreflexzonetherapie is een natuurlijke vorm van genezen, en dient ter ondersteuning van de reguliere gezondsheidszorg.

WAT GEBEURT ER PRECIES?

De voet heeft veel zenuwuiteinde, door massage worden deze geprikkeld. Het corresponderende orgaan / lichaamsdeel dat met die zenuwuiteinde verbonden is wordt hierdoor gestimuleerd. (Het zelfgenezend vermogen dat iedereeen bezit wordt geactiveerd.)

Voetreflex behandelingen mogen bij iedereen, ik kijk wel eerst grondig wat voor u geschikt / mogelijk is.

Onderstaande klachtenbeelden geven u een idee van de mogelijkheden:

* vermoeidheid, * stress, * depressie, * burn-out,  spijsverterings klachten, * hoofdpijn/migraine, * nek/rug/schouder klachten (whiplash),  * spieren/gewrichten, * slaapstoornissen, * angststoornissen, * ademhaling/long klachten, * overgewicht ,  * hormonale/menstruatie/overgangs klachten, *klachten gekregen na een ongeluk of ingrijpende gebeurtenis,  * kinderen die bang zijn, bedplassen, stotteren, gehandicapt, syndroom van Down ,etc.

In het 1e consult wordt uw medische geschiedenis besproken, zodat ik een goed beeld krijg van uw klachten.

Met deze gegevens zal ik voor u persoonlijk een behandelplan samenstellen. De voetreflex behandelingen zullen op uw lichamelijke en/of geestelijke klachten een uitwerking hebben.

Een behandelplan bestaat uit gemiddeld 8 tot 12 behandelingen, regelmatig wordt met u besproken wat de massage’s voor u hebben betekent, en vervolgens in overleg met u besloten om de behandelingen voort te zetten of te stoppen.

Wilt u meer weten of deze massage’s ook voor uw klacht(en) op een natuurlijke manier werkzaam kunnen zijn, neem dan gerust contact op, ik zal u dan meer aanvullende informatie geven.

Het is ook mogelijk vrijblijvend een gratis gesprek aan te vragen, zodat u met mij kunt kennismaken en hierdoor een nog beter beeld kunt krijgen wat ik voor u kan betekenen.

Vergoeding via uw zorgverzekeraar is mogelijk, kijk onder Alternatieve Geneeskunde op uw polis (zit in het aanvullend pakket)

TOT ZIENS IN DE PRAKTIJK van VOET-BALANS                                            

Maja van der Kolk – Faasse